Jef VELS

Van 2001 tot 2011 was Jef in diverse functies binnen VTZ van de KNVB werkzaam. Na deze leerzame periode is Jef in 2011 gestart met enkele enthousiaste voetbalcollega’s onder de naam Holland Soccerways, met activiteiten bij diverse kleine en grote voetbalverenigingen. Deze organisatie helpt voetbalverenigingen alle facetten voor een optimale jeugdvoetbalopleiding stap voor stap te verbeteren, altijd rekening houdend met de specifieke wensen en mogelijkheden van de vereniging.

 

Jef heeft na een intensief voetbalverleden in Nederland, België en Spanje, zijn beroepsleven gewijd aan het op een hoger peil brengen van sporters, in het bijzonder voetballers. Hij is docent Lichamelijke opvoeding, voetbaltrainer/coach Oefenmeester1 en gecertificeerd Keeperstrainer. Hij is jarenlang KNVB docent geweest voor het opleiden van jeugdkader voor de Nederlandse voetbalverenigingen. Ook heeft hij in dienst van de KNVB in de functie van Regio Coach in het Jeugd Plan Nederland talentvolle jongens en meisjes in de regio Brabant geholpen de eerste stappen te zetten in een glanzende voetbalcarrière.

 

Zijn, en onze doelstelling is de jeugdvoetbalopleiding bij de voetbalverenigingen op een hoog peil te brengen én te houden. Wij maken, om dat doel te bereiken, gebruik van Jefs enorme netwerk van professionals uit de voetbal en onderwijswereld. Tijd voor vernieuwing: V&K Socceradvice! Sinds 2018, gaat Jef zijn eigen weg, los van Holland Soccerways, los van de KNVB. Zijn doelstelling is de jonge voetballers weer de gelegenheid bieden in optimale omstandigheden met een gestructureerd plan, wegwijs te maken in de nieuwe en

oude voetbalvormen: van 2 tegen 2 naar 11 tegen 11!